Підприємці Дніпропетровщини повертаються до роботи

Бізнес Дніпропетровщини тримає тил. Запускається виробництво. Повертаються до роботи підприємства, магазини, кафе і навіть салони краси та перукарні. Усе, аби підтримати економіку країни під час війни. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.


«Ми не працювали приблизно тиждень. Далі почали самі клієнти телефонувати. Запитувати, чи можна записатися, – розповіла власниця одного із Дніпровських салонів краси Ірина Тарновська. –Треба виходити на роботу. Так ми запускаємо економіку, підтримуємо одне одного й країну. Та й взагалі потрібно зберігати ритуали мирного життя».


Вона додала, що її салон кваліфікується на лазерній епіляції та косметології. Знову стали до роботи й інші її колеги з beauty індустрії.


Відвідувачка Марія, як і зазвичай, прийшла на процедуру. Каже, чим більше людей зараз працюватимуть, тим краще.


«Життя продовжується. Попри все хочеться бути гарною, радувати себе, спілкуватися з людьми, відволікатися від тривожних думок. Відвідувати улюблених майстрів. Будь-яка сфера зараз має працювати, пристосовуватися», – вважає дніпрянка Марія.


«Ті міста, які мають змогу піднімати економіку, повинні це робити. Я також вийшла на роботу. До салону прийшла привести себе до ладу, попіклуватися про шкіру», – сказала дніпрянка Світлана.


Загалом усі підприємці, які залишилися на Дніпропетровщині, повертаються до роботи. Деякі перепрофілювалися. Виготовляють бронежилети, шиють одяг для військових. Ресторани готують їжу для бійців тероборони та українських захисників.