Підсумки візиту Миколи Лукашука до Кривого Рогу: вручення машин «швидкої» допомоги, інспекція будівництва стадіонів «Металург» і «Спартак» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, перший заступник Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов та завдяки підтримці народних депутатів Юрія Корявченкова, Володимира Захарченко та Олени Кріворучкіной вручили ключі від нових карет «швидкої» працівникам криворізької станції екстреної медицини.

Підсумки візиту Миколи Лукашука до Кривого Рогу: вручення машин «швидкої» допомоги, інспекція будівництва стадіонів «Металург» і «Спартак» (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Автопарк поповнила 21 нова машина. Машини типу «Б» забезпечені всім необхідним обладнанням для якісної роботи медиків.

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
9.jpeg
10.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
13.jpeg
14.jpeg
15.jpeg
16.jpeg
17.jpeg
18.jpeg
19.jpeg
20.jpeg

«Оновлення автопарку криворізької станції екстреної медичної допомоги ми почали ще в лютому цього року. Тоді передали на баланс підстанції 12 автомобілів марки Citroen Jumper і Peugeot Boxer, які придбали за рахунок держбюджету і завдяки ініціативі народних депутатів України Юрія Корявченкова, Володимира Захарченко та Олени Кріворучкіной. Сьогодні вручаємо ключі і документи ще для 21 машини. Швидкі будуть обслуговувати громадян, які проживають в місті Кривий Ріг і в колишніх Апостолівському, Криворізькому, Софіївському, Широківському та частини П'ятихатського районах. До кінця III кварталу очікуємо поставку ще 28 нових автомобілів. Таким чином, в поточному році парк санітарних автомобілів Криворізької станції оновиться на 63 одиниці і всі бригади працюватимуть на нових «швидких», які відповідають національним стандартам», - розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

21.jpeg

Директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радій Шевченко розповів, що з такими сучасними машинами Криворізька станція готова до будь-якого виклику:

«Санітарний транспорт для будь-якої станції і бригади екстреної допомоги - це, без перебільшень, найголовніше. Диспетчерська і люди - основне, але без транспорту неможливо рятувати життя. Ще зовсім недавно транспорт криворізької станції був представлений старими газелями, Вазами і невеликою кількістю автомобілів, які були придбані після приватизації Криворіжсталі. Вони давно фізично і морально застаріли», - розповів медик.

22.jpeg
23.jpeg
24.jpeg
25.jpeg
26.jpeg
27.jpeg
28.jpeg

В рамках поїздки керівництво області провело проміжні підсумки будівельних робіт по реконструкції високо сучасного стадіону «Металург».

29.jpeg
30.jpeg
31.jpeg
32.jpeg
33.jpeg
34.jpeg
35.jpeg
36.jpeg
37.jpeg
38.jpeg
39.jpeg

У Кривому Розі йде активне будівництво стадіону «Спартак», який стане інноваційної майданчиком для сучасних видів спорту