Підтримуємо ЗСУ: Дніпропетровськгаз спрямував на допомогу армії вже 7,6 млн грн

З початку війни газорозподільна компанія активно продовжує надавати гуманітарну допомогу Збройним силам України. За цей період АТ "Дніпропетровськгаз" вже спрямувало 7,6 млн гривень на підтримку ЗСУ, передає прес-служба компанії.

Підтримуємо ЗСУ: Дніпропетровськгаз спрямував на допомогу армії вже 7,6 млн грн

На потреби армії та для мобілізованих працівників компанії були закуплені та передані бронежилети, спецодяг, взуття, продукти харчування, засоби зв’язку, спорядження тощо. Крім цього, підприємство відправило у зону бойових дій та до територіальної оборони майже 30 автомобілів, акумулятори, шини, мастильні матеріали, пальне, протитанкові їжаки, будівельні матеріали та необхідні інструменти. Також АТ «Дніпропетровськгаз», яка працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), допомагає військовим спецтехнікою: надає вантажівки та екскаватори для виконання поточних робіт. Усього в АТ «Дніпропетровськгаз» 144 фахівці, які захищають кордони України у лавах Збройних сил.

З настанням холодів завод RGC Production у Дніпрі почав виготовлення пічок-буржуйок. Їх Дніпропетровськгаз, у рамках акціїї «Зігріємо наших», передав на 9 військових частин, де служать мобілізовані працівники компанії. Усього газорозподільна компанія відправила на передову більше 40 буржуйок, аби зігріти наших хлопців у бліндажах, а разом з тим понад 50 комплектів термобілизни та більше 60 спальників. Буржуйки виробництва RGC Production допомагають захисникам обігріти бліндажі, готувати їжу, сушити свій одяг та взуття.

Дніпропетровськгаз вдячний усім клієнтам компанії за вчасну оплату розподілу газу. Це ваш вклад в підтримку економіки та енергетичної безпеки нашого регіону.

Переможемо, бо ми єдині!