Платіжки за розподіл газу доступні в Особистих кабінетах клієнтів Дніпропетровськгазу

АТ «Дніпропетровськгаз» повідомляє, що у Особистих кабінетах споживачі блакитного палива області можуть знайти електронні платіжки. Нагадуємо, що за умовами Типового договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП, за послуги газорозподільної компанії необхідно сплачувати до 20 числа поточного місяця.

photo_2022-02-11_17-03-30.jpg

Зробити це можна онлайн за допомогою зручних онлайн-сервісів Дніпропетровськгазу:

  1. Особистий кабінет на сайті 104.ua - http://bit.ly/cabinet104. Для цього необхідно увійти до кабінету, якщо споживач вже зареєстрований.
  2. Додаток104 для Android - http://bit.ly/104Android, та iOS - http://bit.ly/104iPhone                                                                                          Оновлений додаток від компанії 104.ua з використанням останніх тенденцій досвіду користувача. Він забезпечує більш комфортну роботу для двох платформ – iOS та Android та має інтеграцію зі штучним інтелектом.
  3. Вайбер-бот - http://bit.ly/7104uaViber. Щоб скористатися паблік-акаунтом 7104ua, необхідно відкрити Viber, вибрати розділ меню QR-код, після чого навести камеру Вашого гаджета на зображення з QR-кодом. Після зчитування коду Ви зможете зайти в паблік-аккаунт 7104ua.
  4. Телеграм-бот - https://t.me/ua7104_bot. За допомогою онлайн-сервісу можна миттєво оплатити доставку газу. Для цього клієнтам необхідно вибрати в головному меню команду «Платежі». Виконання платежу вимагає прив'язки номера мобільного телефону до особового рахунку. Уже після додавання номера, споживачі зможуть виконати розрахунок за послуги з розподілу блакитного палива.

За допомогою цих сервісів споживачі також можуть завантажувати електронні рахунки, відстежувати власне споживання та витрати.

Звертаємо увагу, що користування електронними рахунками - це екологічно та зручно. Ми хочемо, аби споживачі Дніпропетровської області піклувалися про довкілля разом з нами та були у тренді. Наразі немає гострої потреби вам, як споживачу, очікувати на доставку надрукованого рахунку, щоб здійснити оплату за розподіл газу. Адже усі свої нарахування до сплати ви маєте змогу у будь-який час переглянути в «Особистому кабінеті».

Давайте будемо екосвідомими та турбуватись про збереження навколишнього середовища разом, а ще не забувати вчасно сплачувати за розподіл газу!