Понад 3 тисяч педагогів Дніпра приєднались до безкоштовного інноваційного методичного марафону

Незважаючі на кінець навчального року педагоги Дніпра продвжують навчатись та самовдосконалюватись. Аби їм допомогти в цьому, у Дніпрі департамент гуманітарної політики проводить унікальний інноваційний марафон. Його розробили , аби вчителі мали змогу підвищити фахову майстерність. Крім цього, протягом чотирьох тижнів у педагогів є можливість поспілкуватись з різними відомими викладачами, а також обмінятись досвідом з колегами. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

Понад 3 тисяч педагогів Дніпра приєднались до безкоштовного інноваційного методичного марафону

За словами в.о. директора Комунальної установи "Центр професійного розвитку "Освітня траєкторія" ДМР Тетяни Нікіфорової, до марафону залучено більшість педагогів Дніпра як  онлайн, так і офлайн.  

Тетяна Нікіфорова.png

“По закінченні марафону всі вчителі отримають сертифікати, але мотивуючим фактором все ж таки є те, що вони спілкуються з унікальними спікерами, які працюють у вищих установах всеукраїнського рівня, всеукраїнських видавництвах та переймають їх досвід, аби в майбутньому застосувати його в роботі. Крім цього наші педагоги самостійно обирають спікерів, в яких хочуть повчитись. Також унікально, що в нас є педагоги, які наразі у відпустках, але вони все одно приєднались до нашого марафону”, - зазначила Тетяна Нікіфорова. 

2022-06-09 17.34.25.jpg

До безкоштовного інноваційного методичного марафону приєднались понад три тисячі педагогів Дніпра. Серед них і педагогиня англійської мови однієї зі шкіл Дніпра Катерина Скляр. 

Катерина Скляр.jpg

“Приєдналась до марафону, адже розумію, що знань ніколи багато не буває, і нам, вчителям, постійно потрібно вдосконалюватися, аби свій досвід та свої знання передавати нашим дітям”, - зазначила пані Катерина. 

Олена Шведова.jpg

Вчитель мистецтва Олена Шведова також додала: “Дуже гарно, що цей марафон дає можливість не просто сидіти та слухати лекції, а вести живий діалог між педагогами. Крім цього, запросили дійсно унікальних спікерів, напркилад, Аліну Масол, яка видає підручники за якими ми працюємо - і це спілкування дуже важливе для мене”.

2022-06-09 17.33.54.jpg