Приготування та користь яєць: у дніпровських школах триває тематичний тиждень з уроками про здорове харчування в рамах проєкту «СмакуЇМО»




У молодших класах дніпровських закладів загальної середньої освіти на тематичному тижні про здорове харчування з учнями діляться в рамах проєкту «СмакуЇМО». Наприклад, у ліцеї № 134 на одному з тематичних днів розповіли про користь, поживну цінність яєць та поділилися з батьками лайфхаками для приготування з них смачних страв.






Нагадаємо, проєкт «СмакуЇМО» ініціював департамент гуманітарної політики міськради у рамах реформи шкільного харчування. Його мета — формування у школярів звичок здорового харчування та свідомого вибору корисних продуктів. Залучили до проєкту  учнів початкової школи 25 закладів загальної середньої освіти міста.