Присідання, віджимання, фітнес-вправи: в центральному парку Новомосковська провели руханку для школярів

В центральному парку Новомосковська організували руханку. Розім’ятися та збадьоритися зібралися старшокласники. Присідали, віджималися, виконували фітнес-вправи. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Присідання, віджимання, фітнес-вправи: в центральному парку Новомосковська провели руханку для школярів
«Розвиваємо на Дніпропетровщині спортивну інфраструктуру. Для професіоналів і новачків, дітей та дорослих. Будуються нові басейни, центральні та пришкільні стадіони. А ще вкрай важливі міні-локації для активностей на свіжому повітрі», – зазначив директор департаменту молоді і спорту ДніпроОДА Олександр Пшеничников.



Міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік додав, що активні майданчики планують облаштувати у семи мікрорайонах міста. Аби мешканці могли займатися різними видами спорту.



«А ще в нас у центрі Новомосковська є острів. Мріємо перетворити його на унікальний спортивний осередок. Облаштувати майданчики просто неба», – сказав Сергій Рєзнік.



Учні місцевої школи приходять займатися у міський парк Новомосковська майже щодня. Спочатку розминка, далі біг, вправи на турніках, брусах.



Показує рухи вчителька фізкультури Альона Кітріш. Дівчина хоче стати тренеркою з футболу. Заохочує молодь займатися спортом. Проводить цікаві та веселі тренування.



«У кожному місті повинні бути такі локації. Це, в першу чергу, принесе користь для здоров’я людей. Спорт подовжує життя, загартовує, заряджає енергією», – вважає Альона Кітріш.



Загалом на Дніпропетровщині працюють 18 «активних парків». Спортивні локації облаштовують за програмою Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».