Протягом дня ворог не обстріляв жодну громаду Дніпропетровщини,- Микола Лукашук про підсумки дня

Добігає кінця 119 доба повномасштабного воєнного вторгнення РФ в Україну. Протягом дня ворожих обстрілів територій Криворізького району не зафіксовано. Тихо було і у всіх інших громадах Дніпропетровщини. Про це у своєму традиційному вечірньому зверненні повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Протягом дня ворог не обстріляв жодну громаду Дніпропетровщини,- Микола Лукашук про підсумки дня
«Внаслідок нічного обстрілу Великої Костромки в населеному пункті зафіксовано численні пошкодження одразу декількох будівель, серед яких – ліцей, сільська рада, центр культури та дозвілля, декілька крамниць. Також пошкоджено гаражі та одну легкову автівку. Головне, що ніхто з людей не постраждав.

Протягом дня ворожих обстрілів територій Криворізького району не зафіксовано. Тихо було і у всіх інших громадах Дніпропетровщини»,- написав очільник Дніпропетровської облради.

Також він додав, що нині наша область є лідером за кількістю внутрішньо переміщених осіб: наразі в нас проживає майже 271 тисяча переселенців. Громади разом з обласною владою надають біженцям всебічну підтримку та допомогу.