#РікНезламності: як Дніпропетровськгаз боронив газовий фронт регіону

Для кожного з нас свій Рік Незламності - це 365 днів боротьби, сміливості, допомоги та сили! Для фахівців Дніпропетровськгазу - це щоденні титанічні зусилля задля стабільного та безпечного газопостачання землякам! За рік, що минув, газовики області 24/7 тримали руку на пульсі і миттєво реагували на виклики війни! Усі чотири тисячі працівників компанії залишились на своїх робочих місцях, адже від них залежить тепло та комфорт більше 600 тисяч споживачів регіону.

#РікНезламності: як Дніпропетровськгаз боронив газовий фронт регіону

За цей період газовики Дніпропетровщини: 

  • ліквідували 1,2 тис. пошкоджень газопроводів через ворожі обстріли;
  • відновили газопостачання для понад 5,3 тис. осель, де 90% робіт були виконані працівниками саме Нікопольського відділення АТ «Дніпропетровськгаз»;
  • АДС компанії здійснила майже 40 тис. виїздів на виклики по області.

Навіть у таких складних умовах Дніпропетровськгаз виконував критично важливу модернізацію та реконструкцію газових мереж області, у тому числі у районах, де ведуться постійні ворожі обстріли. Відтак, на Дніпропетровщині встановлено 105 ШГРП українського заводу RGC Production з європейськими комплектуючими, із них 25 ШГРП - у Нікопольському та Криворізькому районах. 

При цьому компанія постійно допомагає нашим військовим. АТ «Дніпропетровськгаз» спрямувало на підтримку армії 7,6 млн грн. Були закуплені і передані бронежилети, спецодяг, взуття, продукти харчування, засоби зв’язку. Крім цього, відправлено у зону бойових дій та до ТРО майже 30 автомобілів, акумулятори, шини, пальне, протитанкові їжаки тощо.

Дніпропетровськгаз і нині не зупиняється та разом з фондом «Повернись живим» збирає кошти на придбання тренажера протитанкового ракетного комплексу для ЗСУ. Наша спільна мета – 1 млн гривень. Долучайтесь!

Ці 12 місяців супротиву і боротьби на газовому фронті зробили нас сильнішим! Переможемо!