Російські окупанти завдали два ракетні удари по Міжнародному аеропорту Дніпра

Два ракетні удари здійснили російські окупанти по Міжнародному аеропорту Дніпра. Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що було пошкоджено злітно-посадкову смугу. Також є значні руйнування приміщень, вибиті вікна. Пошкоджено і ємність з керосином, внаслідок чого стався витік. Постраждалих немає. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

Російські окупанти завдали два ракетні удари по Міжнародному аеропорту Дніпра

«Наразі надзвичайники ліквідовують наслідки. Усі пошкодження потребують тривалого часу та значних витрат, аби все відновити. Якими саме ракетами ворог гатив по аеропорту – встановлюватимуть експерти за допомогою уламків, які знайдено на місці події», – зазначила пресофіцерка ДСНС Дніпропетровщини Євгенія Дудка.

Рятувальники закликають не ігнорувати сигналів оповіщення «повітряна тривога» та обов’язково одразу слідувати в укриття. Окрім цього, наголошують довіряти лише офіційним джерелам інформації.

«Дехто починає трішечки заперечувати повідомлення, які надають надзвичайники. Сторінки ДСНС є офіційними, і там ми публікуємо достовірну інформацію про те, що трапилось», – повідомила Євгенія Дудка.