Розкажуть про нові закони та земельні відносини в умовах війни: аграрії Дніпропетровщини запрошують на онлайн-вебінар

Аграріїв та землевласників Дніпропетровської області запрошують на онлайн-вебінар. Розкажуть про ведення державного земельного кадастру. А ще про зміни у земельному законодавстві. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Розкажуть про нові закони та земельні відносини в умовах війни: аграрії Дніпропетровщини запрошують на онлайн-вебінар

«Встигати слідкувати за нововведеннями. А потім ефективно користуватися усіма змінами, які запроваджують через війну. Ще більше орієнтуватися у законодавстві. Цим можуть бути користі онлайн-вебінари», – в.о. директора департаменту економічного розвитку ДніпроОВА Олексій Псарьов. 

Найперше учасники обговорюватимуть свіжоприйнятий Закон України № 2247-IX. Він регулює земельні відносини в умовах воєнного стану.

Документ покликаний спростити передачу в оренду земельних ділянок державної та комунальної власності. Це важливо для розміщення виробничих потужностей евакуйованих підприємств. А ще пунктів для переселенців.

Онлайн-зустріч проведе Програма USAID з аграрного і сільського розвитку. Вона відбуватиметься 21 червня з 14:00 до 16:00. Для участі необхідно зареєструватися.

Запрошують представників територіальних громад, агровиробників, землевласників, землекористувачів, сертифікованих інженерів-землевпорядників, юристів.

Усі, хто доєднається, зможуть поставити свої запитання експертам.