Спеціалісти Дніпропетровськгазу усунули більше 460 витоків газу по області за минулий тиждень

АТ «Дніпропетровськгаз» - одне з тих підприємств, яке у період війни посилено працює на «економічному» фронті держави та цілодобово стежить за станом газових мереж. Саме тому бригади аварійно-диспетчерської служби, виробничі служби, підрозділи служби експлуатації систем газопостачання у посиленому режимі чергують задля безпеки споживачів та наявності у них безперебійного газопостачання. Про це повідомили у прес-службі АТ «Дніпропетровськгазу».

Спеціалісти Дніпропетровськгазу усунули більше 460 витоків газу по області за минулий тиждень
Лише за останній тиждень бригади АДС здійснили більше 600 виїздів на виклики по області, із них: більше 400 випадків – повідомлення про запах газу у помешканні/на вулиці, ліквідація 461 витоків газу, 9 пожеж, де необхідно було оперативне перекриття розподілу газу на мережах. 

Дякуємо кожному клієнту, який продовжує вчасно сплачувати за розподіл газу. Зараз ваша оплата – це не тільки висока громадянська позиція та виконання своїх договірних відносин, а й гарантія стабільності функціонування критичної інфраструктури України. За ці кошти фінансуються відновлювальні роботи, закупляється обладнання для ремонтів мереж, оплачується праця газовиків і податки.