Спортивні майданчики, бігові доріжки та футбольне поле: у Карпівці реконструюють шкільний стадіон

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченкориває розповів, що триває реконструкція стадіону Карпівської опорної школи. Підрядники вже завершили бетонні роботи. Підготували основу під спортивні майданчики, бігові доріжки та футбольне поле. Про це повідомили у прес-центрі Дніпропетровської ОДА.

Спортивні майданчики, бігові доріжки та футбольне поле: у Карпівці реконструюють шкільний стадіон
«Прагнемо, аби діти змалечку займалися спортом у гарних умовах. Тренувалися на сучасних стадіонах, професійних майданчиках та у нових басейнах. Для цього по всій області будуємо та реконструюємо спортивні об’єкти. Один з них – у Карпівці», – зазначив Валентин Резніченко.

Звичайний шкільний стадіон у Карпівці перетворюють на цілий спорткомплекс за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Замість порослого травою поля там роблять декілька спортивних майданчиків – для баскетболу, волейболу і тенісу. А ще бігові доріжки та яму для стрибків. Буде біля школи і футбольне поле. Його застелять штучним покриттям.
7.jpg

«Наші учні дуже полюбляють уроки фізкультури. Раніше завжди займалися спортом на свіжому повітрі. Тому для нас це грандіозна реконструкція, всі у захваті. Дуже чекаємо на завершення робіт», – сказала вчителька початкових класів Карпівської школи Олена Грицан.

Підрядники вже зробили основу під усі майданчики та легкоатлетичні доріжки. Незабаром «заливатимуть» гумове покриття.

«Коли зайшли на об’єкт, тут було просто поле. Тепер буде дуже гарно, – каже начальник ділянки Сергій Пільгуй. – Виконали усі бетонні роботи. Нині приводимо до ладу шкільне подвір’я – укладаємо тротуарну плитку».

А ще на стадіоні зроблять сучасне освітлення, додав Сергій Пільгуй. Там планують встановити 44 світлодіодні опори.

У Карпівській опорній школі – понад 200 учнів.