Тарифи на воду і тепло без підвищень, реконструкція аеропорту: у Дніпропетровській обласній раді підбили підсумки сесії

16 червня у Дніпрі відбулася VI сесія Дніпропетровської обласної ради. Після її проведення голова Дніпропетровської обласної ради, голова депутатської фракції політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» у Дніпропетровській обласній раді Микола Лукашук підбив її підсумки. Про це кореспондент ОСН дізнався на місці подій.

Тарифи на воду і тепло без підвищень, реконструкція аеропорту: у Дніпропетровській обласній раді підбили підсумки сесії
За словами голови Дніпропетровської обласної ради на черговій сесії було розглянуто ряд питань.
«Одним із головних стало те, що ми надали дозвіл нашим героям воїнам АТО та рідним бійців безоплатно відвідувати театри та музеї. Друге питання ми сьогодні прийняли рішення про створення двох ландшафтних парків. Це природно заповідний фонд, який не можливо використовувати для підприємницької діяльності в нашому регіоні», - сказав Микола Лукашук.
Окрім цього весь депутатський корпус підтримав рішення щодо не підвищення тарифів на тепло та воду. Зокрема були затвердженні розпорядження, які були підготовлені на підставі рішень бюджетної комісії для виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію по аеропорту в місті Кривому Розі. Також по ремонту закладів Міністерства охорони здоров’я, а саме запуску в різних районах Дніпропетровщини пунктів для лікування людей .