«Центр підтримки бізнесу» у період пандемії продовжує допомагати підприємцям, які мають на меті розширення діяльності: методи співпраці

Пандемія корона вірусу змінила життя людей та абсолютно всіх сфер життєдіяльності. Та за цей час чимало організацій і установ навчилися працювати в умовах нових випробувань. Серед таких і КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР. Команда бізнес-експертів розуміє, що для того аби території залишалися економічно спроможними, а люди мали дохід, підприємці повинні мати змогу працювати та розвиватися. Про це нашим журналістам у коментарі розказали у Центрі.

«Центр підтримки бізнесу» у період пандемії продовжує допомагати підприємцям, які мають на меті розширення діяльності: методи співпраці
«Всі ми сумуємо за тими часами, коли можливо було спокійно проводити масштабні форуми, влаштовувати щорічні фестивалі і без побоювання відвідувати багатолюдні ярмарки. Але зараз будь-якій людині ризиковано перебувати в місцях масового скупчення людей.

Пандемія коронавірусу спричинила за собою своєрідний апокаліпсис у всіх сферах життя людей, зокрема, запустила нові моделі поведінки в управлінні бізнесом. Важливо зрозуміти, що по-старому вже не буде, і прийняти нові правила гри. Тоді тривалі важкі часи перетворяться для вас у грунт для нових ідей і проектів.

«Центр підтримки малого та середнього бізнесу» бачить вирішення проблеми ділового спілкування в проведенні невеликих заходів з підключенням сучасних комп'ютерних технологій, що включають в себе онлайн-трансляції та візуалізації у вигляді голограм. Фахівці з нашої команди готові виїжджати в територіальні громади та в сучасній неформальній обстановці проводити там круглі столи з підприємцями, які мають мету розширювати свою діяльність і прагнуть знайти партнерів для подальшого розвитку бізнесу, обміну досвідом і зв'язками», - розказали у «Центрі підтримки бізнесу».

Нагадаємо, зв’язатися з КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР можна за номером телефоном (067) 368 61 06, або прийти до їх офісу за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, буд. 52, поверх 4, оф. 48.