Цілодобовий ремонт найдовшої вулиці Павлограда: подробиці (ВІДЕО)

У понеділок, 16 серпня, керівництво Дніпропетровської області з народними депутатами знаходились із робочим візитом у місті Павлоград. В рамках поїздки представники влади проінспектували, як проходять ремонтні роботи найдовшої вулиці міста — Дніпровської. Про це стало відомо на місці подій.

Цілодобовий ремонт найдовшої вулиці Павлограда: подробиці (ВІДЕО)
Ремонт дороги ведеться в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що до кінця поточного року у Павлограді відремонтують найдовшу вулицю. Вартість робіт складає близько 500 млн гривень. 




«Сьогодні ми проінспектували будівництво дороги по вулиці Дніпровська, довжиною 12,5 км, яка проходить крізь місто Павлоград. Дорога ремонтується вперше за більш ніж 15 років. Як доповідає підрядник, до кінця року ми отримаємо гарну оновлену вулицю. Вона має ключове значення для міста. По ній курсує понад 70-80% транзитного транспорту. Крім цього, будуть облаштовані нові зупинки і кармани для автомобілів. І все це завдяки програмі президента «Велике будівництво», — зазначає Микола Лукашук.

Довідка:

Довжина вулиці Дніпровська – 12,5 км. Вона найдовша у Павлограді. Перетинається з півсотнею інших міських вулиць. Цією транспортною артерією, яка пролягає європейська магістраль Е50, можна дістатися багатьох європейських міст.

Разом із Павлоградською трасою, вулиця Дніпровська тепер складова «Дороги Єдності» М-30 Стрий-Ізварине. Нагадаємо, разом з трасою М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине автошлях об’єднається у найдовший автошлях країни. Він матиме протяжність 1392,3 км.