У Дніпрі борються з рекламою наркотиків та вандальними написами на фасадах будівель

У Дніпрі інспекція з питань благоустрою міської ради продовжує систематичну роботу з виявлення реклами наркотиків та інших вандальних написів на фасадах будівель. Від початку року інспектори видали 177 приписів на очищення фасадів. За невиконання приписів було складено 6 адміністративних протоколів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської міської ради.




Під час чергової інспекції було виявлено рекламу наркотиків та графіті на боковій частині фасаду будівлі за адресою: вул. Курчатова, 2-В. 


«У цій будівлі розташований магазин. Тому на адміністрацію закладу видали припис на усунення виявлених порушень протягом п’яти днів. Якщо цього не буде зроблено, то складемо вже адміністративний протокол щодо порушення правил благоустрою міста. Штраф передбачає від 340 до 1360 грн для фізичних осіб та від 850 до 1700 грн – для юридичних осіб. Розмір штрафу визначає адміністративна комісія», – зазначив головний спеціаліст інспекції з питань благоустрою Єгор Ванжа. 


Він також додав: «Загалом спостерігається позитивна тенденція щодо зменшення вандальних написів на фасадах будівель у місті. Це пов’язуємо з комендантською годиною».