У Дніпрі на музичному фестивалі BeZVIZ розгорнуть пункт масової вакцинації від коронавірусу

У Дніпрі на музичному фестивалі BeZVIZ розгорнуть пункт масової вакцинації для охочих щепитися від COVID-19. Він працюватиме 14 та 15 серпня на Монастирському острові. Про це повідомили прес-службі в Дніпропетровській ОДА.

У Дніпрі на музичному фестивалі BeZVIZ розгорнуть пункт масової вакцинації від коронавірусу
«Відвідувачі фесту зможуть поєднати приємне з корисним. І гарну музику послухати, і вакцинуватися від COVID-19. А щеплення – це найдієвіший захист від небезпечної хвороби. Тільки колективний імунітет дозволить нам подолати пандемію», – сказала в.о. директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОДА Вікторія Кулик.

Пункт щеплення розгорнуть біля канатної дороги на Монастирському острові. Намети позначать плакатами «Вакцинуйся тут». У них створять всі умови для безпечного проведення процедури. Зокрема, встановлять холодильники.

Працюватиме дві медичні бригади. Одна щепитиме вакциною Moderna. Інша –CoronaVac.

14 серпня пункт масової вакцинації на фестивалі BeZVIZ працюватиме з 9:00 до 17:00. 15 серпня – з 10:00 до 15:00. Бажаючим зробити щеплення із собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Імунізуватися мешканці Дніпропетровщини можуть і у 30 інших центрах масової вакцинації. В області також працюють 219 пунктів щеплення при амбулаторіях. 117 мобільних бригад імунізують організовані колективи.