У Дніпрі за червень на 15% зменшилася кількість порушень правил паркування

У Дніпрі за червень зафіксовано близько 8,5 тис. порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування. У порівнянні з травнем їхня кількість зменшилася майже на 1,5 тисячі. У червні до бюджету міста від сплати стягнень за неправильне паркування надійшло більш ніж 2 млн грн.


«Завдяки роботі інспекторів містяни привчаються паркуватися за правилами — не заважати руху пішоходів, інших водіїв, комунальних чи аварійних служб, не створювати аварійних ситуацій. За червень до інспекції надійшло 316 звернень громадян щодо порушення правил паркування. Гаряча лінія інспекції: 068-578-04-37, електронна пошта: dpparkcontrol@gmail.com. Закликаємо водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, паркування та етики поведінки до інших водіїв на дорозі», — підкреслила під час брифінгу 9 липня начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради Наталія Довгопола. 

За минулий місяць за злісні порушення правил паркування на спеціальні майданчики було евакуйовано 351 транспортний засіб. Порівняно з травнем менше на 27 одиниць. 


«За червень наше підприємство опрацювало 23 звернення дніпрян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання виписано 6 приписи щодо усунення порушень. Це незаконно встановлені технічні пристрої (замки, стовпчики тощо)», — додав начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради Андрій Осипов. 

Інспекція з питань контролю за паркуванням запрошує на роботу інспекторів із паркування. Щодо працевлаштування можна звернутися на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37.