У «Дніпрогазі» діє акційна пропозиція по заміні газової колонки «під ключ»

Заміна застарілої газової колонки та підбір нового приладу – це достатньо кропіткий процес, який потребує спеціальних знань та навичок. Аби позбавити зайвого клопоту споживачів газу Дніпра та Дніпровського району, АТ «Дніпрогаз» пропонує скористатися комплексною послугою по заміні проточного газового водонагрівача на новий та сучасний за фіксованою ціною – 4800 грн.

У «Дніпрогазі» діє акційна пропозиція по заміні газової колонки «під ключ»
Користуючись у побуті газовими приладами, ми мало звертаємо уваги на те, як змінюється їх ефективність. Проте у кожного приладу є граничний термін експлуатації. Для газових колонок він становить в середньому 10-15 років. Після цього прилади можуть потребувати ремонту або заміни. Несправність окремих елементів застарілого водонагріваючого обладнання може призвести до виникнення аварійних ситуацій, в тому числі до викиду шкідливих речовин у приміщення.

Розуміючи актуальність та важливість фахової заміни газових приладів, «Дніпрогаз» пропонує замовити комплекс робіт із заміни газової колонки за фіксованою ціною – 4800 грн.

Дана пропозиція діє за умови придбання колонки у 104.ua Клієнтському просторі нашого міста за адресами: вул. Паторжинського, 24 або просп. Слобожанський, 96-А. Послуга надається за умови, що місце розташування колонки, її потужність та система димоходу не змінюються.

Підписавши договір на заміну газової колонки у 104.ua Клієнтському просторі, ви гарантовано отримаєте повний перелік необхідних робіт:

  • офіційну гарантію та сервіс;
  • демонтаж старої газової колонки;
  • підключення нової колонки;
  • заміну кранів, шлангів та інших комплектуючих;
  • підключення системи газо- та водопостачання;
  • пакет документів;
  • офіційну реєстрацію колонки.

Переглянути асортимент сучасних газових колонок, ознайомитися з перевагами кожної окремої моделі, порівняти їх між собою та придбати товар самостійно можна також в онлайн-супермаркеті газового обладнання market.104.ua.

Фахівці газорозподільної компанії в черговий раз наголошують на недопустимості самовільного втручання у роботу газових мереж! Зазвичай, самовільна заміна газових приладів призводить до порушення роботи обладнання та навіть припинення газопостачання.

Звертайтеся до АТ «Дніпрогаз», яке має багаторічний досвід у сфері газифікації та встановленні обладнання. Фахівці компанії допоможуть підібрати прилад точно під технічні характеристики вашого домоволодіння та офіційно оформити встановлені або замінені прилади.