У «Дніпрогазі» з’явилась нова послуга – продаж газового обладнання

З початку року в Україні працює перший спеціалізований онлайн супермаркет газових приладів і обладнання. Тож тепер дніпряни зможуть легко купити новий котел, водонагрівач або лічильник. А обрати найкращій варіант в залежності від характеристик Вашого будинку допоможуть менеджери Клієнтського простору 104.ua, повідомляють у прес-службі компанії.

газ_10.png
Нова послуга компанії «Дніпрогаз» - продаж газового обладнання. Це котли, лічильники, смарт-модеми, сигналізатори загазованості, водонагрівачі від найзірковіших світових та українських виробників. Персональний менеджер Клієнтського простору 104.ua, що знаходиться на вул. Паторжинського, 24, легко допоможе здійснити індивідуальний підбір ефективного обладнання для кожного домоволодіння, враховуючи його особливості.

Для того, щоб гарантувати високу якість, ефективність і безпеку вся товарна лінійка на 104ua маркет укомплектована виключно брендами перевірених виробників. З міжнародних це BOSСH, Bахі, Eurotherm, Proterm, Immergas, Roda, Vaillant. З українських – Данко, а також САМГАЗ і 104.UA.

Асортимент брендів і моделей 104ua маркет сформований так, що будь-якому з 402 тисяч споживачів газу в Дніпрі можна запропонувати кілька конкурентних пропозицій по кожній позиції.

Аби споживання газу було безпечним фахівці компанії радять купувати лише сертифіковане обладнання, а замінювати його можуть лише ліцензовані працівники. Нагадуємо, що самовільне втручання в систему газопостачання заборонене законом.
На сайті 104Маркет можна також ознайомитись з новинками смарт-обладнання. Якщо клієнт прагне, щоб газові прилади працювали як єдиний «розумний» механізм, необхідно встановити додаткові автоматизовані системи. Smart-фаворитами за підсумками минулого року стали: сигналізатор, оснащений удосконаленим напівпровідниковим сенсором з двома датчиками, який виявляє окремо природній і чадний газ та пристрій дистанційної передачі даних 104.UA Smart, який автоматично передає дані спожитого обсягу газу.

Вибір необхідних приладів кожен мешканець міста може зробити самостійно, за допомогою зручного функціоналу сайту, звернутися до персонального менеджеру в Клієнтський простір 104.ua або скористатися допомогою консультантів. Для цього достатньо зв'язатися з контакт центром 104UA МАРКЕТ за телефоном 0 800 304 104 (дзвінки безкоштовні для всіх операторів зв'язку) і покупця з'єднають з індивідуальним менеджером, який допоможе вибрати потрібний газовий прилад і погодить час доставки.

Пам’ятайте, що правильно підібране газове обладнання допоможе збільшити енергоефективність Вашого будинку та зменшити платіжки за комірне. Тож довірьте цю кропітку справу професіоналам – звертайтесь до АТ «Дніпрогаз».