У Дніпропетровській ОДА орденами і медалями нагородили освітян

У ДніпроОДА з нагоди 30-річчя незалежності України нагородили 19 освітян. Усі працівники Дніпровського регіонального центру професійно-технічної освіти. Людей відзначили пам’ятними орденами та медалями. Про це повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації.

У Дніпропетровській ОДА орденами і медалями нагородили освітян
«Напередодні важливої для нашої країни події віддячуємо нашим освітянам. Із радістю підтримуємо ініціативу керівництва Дніпровського регіонального центру професійно-технічної освіти нагородити співробітників», – зазначив голова громадської ради при Дніпропетровській ОДА Віктор Кучинський.

Серед нагороджених відмінники освіти, майстри і викладачі.

«Захотілося відзначити людей за їхню віддану працю. А разом з ними і нашого наставника – ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Вони готують майбутнє нашої країни. Виховують кваліфіковані кадри», – сказав директор регіонального центру профтехосвіти Віктор Кривозуб.

Віктор Кривозуб понад 30 років очолює навчальний заклад. На офіційній церемонії нагородження директорові вручили звання член-кореспондента Української академії архітектури.

«Пишаюся дружбою з колективом Центру профтехосвіти. В єдності наша сила. Разом ми навчаємо студентів працювати руками та головою», – додав ректор Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Микола Савицький.

Старший майстер Наталія Баришнікова навчає кулінарним навичкам. Викладає практику й теорію.

«Нас цінять, помічають. Це важливо. Є ціль ще наполегливіше працювати. Вкладати в учнів усе найкраще», – сказала Наталія Баришнікова.

У Дніпровському регіональному центрі професійно-технічної освіти майже два десятка робітничих спеціальностей. Готують, зокрема, будівельників, зварювальників, слюсарів, сантехніків, кондитерів і пекарів.