У Дніпровській філії “Газмережі” провели навчання з використання вогнегасників

Наприкінці минулого тижня близько 60 працівників компанії покращили навики користування вогнегасниками під час чергового практичного навчання, організованого службою охорони праці та цивільного захисту.


Подібні заходи проводяться з метою відпрацювання дій персоналу у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема пожеж, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

В ході освітнього процесу присутні дізналися про: види вогнегасників; техніку безпеки та способи перевірки справності вогнегасника; первинні засоби пожежогасіння; методику гасіння пожежі різними типами вогнегасників.

“Вогнегасники є ефективним засобом для ліквідації пожеж на самих ранніх етапах їх виникнення, - зазначає провідний фахівець з пожежної безпеки підприємства Юрій Самойленко. - Однак при невмілому чи неправильному поводженні вони можуть завдати великої шкоди здоров’ю людей та навколишньому середовищу”.


У компанії дбають про безпеку працівників, тож фахівці служби охорони праці та цивільного захисту вже готують нові корисні навчальні проекти для колег.

Продовжуємо навчатися, підтримуємо економічний фронт України та працюємо 24/7 для забезпечення безперебійного розподілу газу дніпрянам!