Вчені Дніпропетровщини можуть позмагатися за перемогу у конкурсі науково-дослідних проєктів

Вчені регіону можуть представити свої проєкти на конкурсі науково-дослідних робіт. Матеріали – з галузі прикладної математики або єврейської спадщини. Заявки приймають до 15 березня. Про це розповіли у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«Такі конкурси допомагають талантам регіону шукати перспективи для розвитку. А ще – отримувати цікавий досвід міжнародної співпраці. Тому запрошуємо вчених Дніпропетровщини долучатися», – сказав директор департаменту освіти та науки ОДА Олексій Полторацький.

Брати участь можуть науковці вищих навчальних закладів, науково-дослідницьких організацій та підприємств. Серед тем для проєктних пропозицій – прикладна та обчислювальна математика, криптографія, топологічні матеріали, єврейська спадщина.

Кожен з учасників може подати декілька заявок. Але нагороду переможець отримає за одну роботу. Головний приз – річне фінансування на реалізацію власного науково-дослідного проєкту. В залежності від результатів роботи за рік, є можливість подовження фінансування на такий самий строк.

Перелік документів для реєстрації у конкурсі та деталі – тут.

Конкурс організовує Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством інновацій Ізраїлю.