Виглядають як нові: у Дніпрі капітально ремонтують трамваї та тролейбуси

Комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» продовжує капітально ремонтувати рухомий склад. Трамваї та тролейбуси оновлюють на базі вагоноремонтних майстерень підприємства. Нині на ремонті декілька вагонів і тролейбус, повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Виглядають як нові: у Дніпрі капітально ремонтують трамваї та тролейбуси

«Ремонтуємо, замінюємо усе з вичерпним терміном придатності. Нині на завершальному етапі капітальний ремонт спеціального вагона, призначеного для обслуговування, технічного огляду та ремонту колій. Тобто він пристосований для перевезення обладнання, персоналу. Також на капітальному ремонті вагон «Татра Т6А5». Замінили низову частину. Близько 4-5 місяців вагон на ремонті. Такі капітальні роботи із заміною низової частини на базі наших ремонтних майстерень робили вперше. Ще на капремонті зараз тролейбус виробництва ПМЗ із заміною обшивки кузова, салону. До кінця року він вже виїде на маршрут. Загалом з початку року відремонтували 23 трамвайні вагони, 2 тролейбуси. Те, що можемо, – ремонтуємо, а як ні — замінюємо», — підкреслив заступник начальника спеціалізованої вагоноремонтної майстерні КП «Дніпровський електротранспорт» Сергій Гужва.

Водночас начальник цеху Олег Кудрявцев розповідає: «Ремонт вагона почали з рами, обшивки кузова, замінили електропроводку, колеса тощо. Також у салоні цілком замінили покриття, обшивку панелей, стелі, сидіння, пофарбували поручні. Ще буде скління і фарбування у колір бренду». 

За словами майстра Анатолія Агальцова, тролейбус, що нині на ремонті, вже невдовзі буде на маршруті.

«Тут замінили панелі, стелю, підлогу, поручні, електропроводку. Буде ще шпаклювання, скління та фарбування. Машина виглядатиме цілком новою!» — додав Анатолій Агальцов.