Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» акцентує увагу мешканців Дніпра та Дніпровського району, що згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п'яти діб (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ, щоб уникнути розбіжностей у розрахунках за послуги з газопостачання.

Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

Нагадуємо, що згідно з Постановою НКРЕКП № 971 від 31 травня 2023 року провадження господарської діяльності з розподілу/доставки природного газу у Дніпрі та Дніпровському районі здійснює Дніпровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Передати показання газового лічильника Оператору газорозподільних мереж з 1 по 5 число включно у Дніпрі та Дніпровському районі можна наступними способами:

1. через «особистий кабінет» ТОВ «Газмережі»: https://my.grmu.com.ua/register

2. через голосове меню IVR (натиснувши кнопку 2) або дочекавшись з’єднання з оператором Контакт-центру за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Kyivstar);
  • 093-300-2-888 (Lifecell).

Фахівці Дніпровської філії «Газмережі» постійно працюють над розширенням можливостей та вдосконаленням онлайн сервісів для споживачів газу. Так, в «особистому кабінеті» на сайті https://my.grmu.com.ua  для дніпрян розроблена зручна функція. Завдяки їй клієнти компанії в режимі онлайн можуть передавати показання декількох лічильників за одним особовим рахунком.

Аби скористатись даною функцією, достатньо натиснути кнопку «Внести показання» та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу за кожним із встановлених у вашому помешканні лічильників.  

Вдосконалений «особистий кабінет» від ТОВ «Газмережі» - це зручний та якісний сервіс, який значно розширює можливості комунікації клієнтів зі газорозподільною компанією.

Завдяки оновленому «особистому кабінету» споживачі газу можуть в режимі онлайн вирішити низку питань щодо розподілу газу:

  • передати показання газового лічильника;
  • завантажити та роздрукувати квитанції за доставку газу;
  • сплатити за послуги розподілу з функціями Google Pay та Apple Pay;
  • переглянути історію розрахунків;
  • дізнатися дату планової повірки лічильника та інше.

Варто зазначити, що «особистий кабінет» має мультифункціональну систему, що дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків. У Дніпрі та Дніпровському району майже 30 тис дніпрян вже оцінили переваги, скориставшись «особистим кабінетом» ТОВ «Газмережі». Компанія продовжує працювати над вдосконаленням сервісу та розширенням його можливостей.