Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

Дніпровська філія «Газмережі» акцентує увагу мешканців Дніпра та Дніпровського району, що згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п'яти діб (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ, щоб уникнути розбіжностей у розрахунках за послуги з газопостачання.

Нагадуємо, що згідно з Постановою НКРЕКП № 971 від 31 травня 2023 року провадження господарської діяльності з розподілу/доставки природного газу у Дніпрі та Дніпровському районі здійснює Дніпровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Передати показання газового лічильника Оператору газорозподільних мереж з 1 по 5 число включно у Дніпрі та Дніпровському районі можна наступними способами:

1. через «особистий кабінет» ТОВ «Газмережі»: https://my.grmu.com.ua/register

2. через голосове меню IVR (натиснувши кнопку 2) або дочекавшись з’єднання з оператором Контакт-центру за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);

  • 098-300-2-888 (Kyivstar);

  • 093-300-2-888 (Lifecell).

Фахівці Дніпровської філії «Газмережі» постійно працюють над розширенням можливостей та вдосконаленням онлайн сервісів для споживачів газу. Так, в «особистому кабінеті» на сайті https://my.grmu.com.ua для дніпрян розроблена зручна функція. Завдяки їй клієнти компанії в режимі онлайн можуть передавати показання декількох лічильників за одним особовим рахунком.

Аби скористатись даною функцією, достатньо натиснути кнопку «Внести показання» та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу за кожним із встановлених у вашому помешканні лічильників.  

Вдосконалений «особистий кабінет» від ТОВ «Газмережі» - це зручний та якісний сервіс, який значно розширює можливості комунікації клієнтів зі газорозподільною компанією.

Завдяки оновленому «особистому кабінету» споживачі газу можуть в режимі онлайн вирішити низку питань щодо розподілу газу:

  • передати показання газового лічильника;

  • завантажити та роздрукувати квитанції за доставку газу;

  • сплатити за послуги розподілу з функціями Google Pay та Apple Pay;

  • переглянути історію розрахунків;

  • дізнатися дату планової повірки лічильника та інше.

Варто зазначити, що «особистий кабінет» має мультифункціональну систему, що дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків. У Дніпрі та Дніпровському району більше 28 тис дніпрян вже оцінили переваги, скориставшись «особистим кабінетом» ТОВ «Газмережі». Компанія продовжує працювати над вдосконаленням сервісу та розширенням його можливостей.

Нагадаємо, що консультації щодо передачі показань приладів обліку газу та оплати за послуги з розподілу/доставки блакитного палива дніпряни також можуть отримати на особистому прийомі у менеджерів Центрів обслуговування клієнтів Дніпровської філії «Газмережі» за адресами: вул. Виконкомівська, 34 або просп. Слобожанський, 96а.

Маєте питання щодо надання послуг з доставки газу? Надсилайте свої запити в особисті повідомлення, підписавшись на офіційну сторінку компанії у мережі Фейсбук за наведеним посиланням: https://www.facebook.com/grmudp