Як доїхати на авіашоу «Вільне небо»: власним авто або автобусом

Заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб розповіла, що на авіашоу «Вільне небо» у Майському можна буде доїхати автобусами із Дніпра, Павлограда та Синельникового. Для тих, хто приїжджатиме на власних авто, біля святкового майданчика організували парковку. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Як доїхати на авіашоу «Вільне небо»: власним авто або автобусом
«Відзначати 30-ту річницю незалежності України почнемо 21 серпня. Організуємо масштабне авіашоу «Вільне небо» в Майському. Аби до свята могли приєднатися всі бажаючі, до Майського їздитимуть автобуси. Відправлятимуться із Дніпра, Павлограда та Синельникового», – сказала Ольга Горб.

Автобуси із Дніпра відправлятимуться від цирку. Із Синельникового та Павлограда – від центральних автостанцій. До Майського їхатимуть з 8:00 до 11:00. Назад – із 15:00 до 18:00. Вартість проїзду в одну сторону – 50 грн.

Координаты GPS для тих, хто їхатиме на власному авто – С 48.483789, В 35.621238. Або карта. Можна прямувати трасою Дніпро-Павлоград та за вказівником повернути на Майське. Або їхати трасою Дніпро-Синельникове.

Безкоштовна парковка – навпроти аеродрому.