Як сплатити за розподіл газу в особистому кабінеті «Газмережі»: покрокова інструкція від Дніпропетровської філії

Клієнти Дніпропетровської філії «Газмережі» мають можливість вирішувати усі важливі питання щодо розподілу газу в особистому кабінеті https://my.grmu.com.ua.


Передача показань лічильника газу, завантаження та оплата рахунків за розподіл газу, керування безліччю особових рахунків і ще багато корисних функцій, якими споживачі можуть користуватися онлайн 24/7. У такому форматі нині близько 68,5 тис. клієнтів вирішують свої питання щодо розподілу газу. Реєстрація в особистому кабінеті займає лише декілька хвилин, а зручність – назавжди!

Щоб почати користуватися сучасним сервісом «Газмережі» необхідно:

  1. Перейти за посиланням https://my.grmu.com.ua/register, обрати «Дніпропетровська філія». 
  2. Ввести номер особового рахунку (починається на 0320) і перші три літери прізвища власника газифікованого помешкання. 
  3. Вказати електронну пошту та підтвердити реєстрацію у листі, який прийде на вказаний e-mail.
  4. Створити пароль для входу в кабінет і запам’ятати його.

Однією з функцій, які доступні клієнтам в особистому кабінеті «Газмережі», є онлайн-оплата за послугу з розподілу газу. Це суттєво економить час та дозволяє здійснювати платежі в будь-який зручний момент.

Якщо споживач використовує для входу в особистий кабінет персональний комп’ютер, кнопка «Оплатити» знаходиться у лівому верхньому куті. А через мобільну версію опцію оплати слід шукати угорі посередині екрану. 

Газорозподільна компанія області нагадує клієнтам, що сплачувати за послугу з розподілу газу необхідно до 20 числа щомісяця. 

Дніпропетровська філія «Газмережі» гарантує споживачам газу регіону комфорт та зручність клієнтського сервісу!