З початку року газовики області відновили розподіл газу після обстрілів до 270 об’єктів Нікопольщини

Підступний ворог не зупиняється та обстрілює міста країни і мирних людей. Південь Дніпропетровщини - під постійним ворожим прицілом, де зазнають пошкоджень, як цивільна інфраструктура, так і газорозподільні мережі. Фахівці Нікопольського управління Дніпропетровської філії «Газмережі» героїчно тримають газовий фронт та активно відновлюють розподіл газу місцевому населенню.

З початку року газовики області відновили розподіл газу після обстрілів до 270 об’єктів Нікопольщини

З початку 2024 року аварійно-диспетчерська служба Нікопольського управління отримала 270 викликів, де газові мережі були пошкоджені через атаки ворога. Бригади виїжджали на місце влучання, усували витоки газу та ліквідовували аварійні ситуації. На 50% цих об'єктів фахівці виконували зварювальні роботи та відновлювали систему газопостачання. Як правило, характер пошкоджень мереж різний: від уламкових до часткових або повних руйнувань надземних та підземних газопроводів.

Спеціалісти Дніпропетровської філії «Газмережі», ризикуючи власним життям, роблять усе можливе, щоб мешканці Нікопольщини мали стабільний розподіл газу до своїх осель, а отже - життєво необхідний енергоресурс. 

Газорозподільна компанія регіону вдячна споживачам, які вчасно щомісяця сплачують за доставку блакитного палива. Нагадуємо, що сплатити за отримані послуги можна через:

  • особистий кабінет https://my.grmu.com.ua;
  • сервіс онлайн-платежів iPay.ua;
  • онлайн-банкінги «Ощад», «Приват24» та інші;
  • відділення Укрпошти і каси банків;
  • термінали EasyPay.

Своєчасна оплата за розподіл газу - підтримка роботи газовиків та безпека клієнтів щодня.