За розподіл газу слід сплачувати до 20 числа щомісяця: нагадування від Оператора ГРМ області

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує клієнтам про важливість вчасної оплати за послуги з розподілу газу. Споживачі вже мають квитанції в електронному вигляді, а також отримали друковані платіжки.

За розподіл газу слід сплачувати до 20 числа щомісяця: нагадування від Оператора ГРМ області

Кожна сплачена гривня — важливий внесок у стабільну роботу газорозподільної системи регіону. За ці кошти газовики Дніпропетровської філії «Газмережі» здійснюють стабільний розподіл газу понад 600 тис. споживачів області, оперативно відновлюють мережі після ворожих обстрілів, виконують аварійні та планові роботи. 

Згідно з умовами Типового договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП, сплачувати за послуги Оператора ГРМ необхідно до 20 числа місяця, в якому вони надаються. 

Клієнти Дніпропетровської філії «Газмережі» можуть сплатити послуги розподілу природного газу онлайн через зручний особистий кабінет — https://my.grmu.com.ua (щоб швидко перейти за посиланням - відскануйте QR-код на світлині через мобільний телефон/планшет). 

Також клієнти компанії можуть скористатися іншими способами оплати: 

  • сервісами онлайн-платежів iPay.ua; 
  • інтернет-банкінгами «Ощад», «Приват24» та інші; 
  • касами банків; 
  • відділеннями Укрпошти; 
  • терміналами EasyPay.

Газорозподільна компанія регіону нагадує споживачам: у призначенні платежу обов’язково необхідно вказувати ПІБ платника, особовий рахунок (який починається на 0320) та адресу домоволодіння.

Вчасна оплата послуг клієнтами компанії - запорука стабільного та безаварійного розподілу газу.