Спецтема

За тиждень на Дніпропетровщині перевірили майже 900 об’єктів на дотримання карантинних вимог

На Дніпропетровщині тривають «карантинні» рейди. Правоохоронці спільно з представниками Держпродспоживслужби та Національної гвардії перевіряють, чи дотримуються у закладах встановлених протиепідемічних обмежень. За тиждень проінспектували майже 900 об’єктів. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

За тиждень на Дніпропетровщині перевірили майже 900 об’єктів на дотримання карантинних вимог

«На жаль, Дніпропетровщина все ще у «червоній» карантинній школі. А отже, перевірки у закладах продовжуються. Основна увага на те, чи мають відвідувачі та працівники «зелені» COVID-сертифікати. Та чи використовують засоби індивідуального захисту», – розповіла в.о. начальника управління цивільного захисту Дніпропетровської ОДА Тетяна Куряченко.


Вона додала – за минулий тиждень на Дніпропетровщині перевірили майже 900 об’єктів. На порушників склали 62 адмінпротоколи.



Загалом з 18 жовтня в області перевіряють магазини, торговельно-розважальні центри, кінотеатри, кафе та ресторани, спортзали, готелі, перукарні.


За порушення карантинних норм – штрафи. Від 17 до 34 тис гривень для фізичних осіб. Від 34 до 170 тис гривень для посадовців. За порушення маскового режиму – від 170 до 255 гривень.