Боксерів Дніпропетровщини привітали із професійним святом

Четвертий рік поспіль 22-го липня Україна долучається до святкування Міжнародного дня боксу. З нагоди свята голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук привітав боксерів регіону та розповів про здобутки області у цьому виді спорту. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровській обласній раді.

Боксерів Дніпропетровщини привітали із професійним святом

«Наша область має дуже сильну базу професійних спортсменів та лідирує серед інших регіонів за багатьма показниками. Зокрема й у боксі. Наприклад на цьогорічному чемпіонаті Європи серед юніорів (в Тбілісі) спортсмени Дніпропетровської збірної вибороли 4 нагороди. «Золото» у вазі 80+ кг завоювала Поліна Черненко з Кривого Рогу. Срібними призерками стали Софія Турбініна з Павлограду (46 кг) і Вікторія Щербина з Кам'янського (80 кг). Бронзову медаль отримав дніпрянин Владислав Паливода (80 кг). Пишаюсь тими, хто дійшов до медального заліку! Наші спортсмени, їхні особисті наставники й тренерський склад вкотре довели, український бокс зараз — на передових позиціях в Європі та світі», — наголосив очільник облради Микола Лукашук.

Сьогодні на Дніпропетровщині тренується 3 937 боксерів, їм допомагає 131 тренер. В області дії 1 974 дитячо-юнацькі спортивні школи, де викладають бокс.

«Всіх причетних до цього виду спорту вітаю зі святом! Бажаю сміливості, сил, відваги і мужності. Бажаю спортивних перемог, досягнень і нагород. Нехай віра та цілеспрямованість допомагають вам досягати висот, а всі проблеми будуть відправлені в нокаут», — привітав Микола Лукашук.