Дніпропетровщина визначила найспортивнішу громаду

В регіоні відбулись фінальні змагання на кращу спортивну територіальну громаду регіону серед сільських, селищних та міських ТГ. Розгорнули спартакіаду на стадіоні у Петриківці. Спортсмени виборювали командну й особисту першість у семи видах спорту — волейболі, міні-футболі, настільному тенісі, шахах, шашках, дартсі та гирьовому спорті. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної ради.

Дніпропетровщина визначила найспортивнішу громаду

«Такі змагання відбуваються третій рік поспіль і команди стають дедалі підготовленішими й завзятішими. Цьогоріч в нас рекорд і за кількістю учасників (понад пів тисячі людей), і за кількістю команд (17 сільських та 3 міські). Спортсмени так само наполегливо захищали честь своїх громад, як і наші олімпійці у Токіо. Їх воля до перемоги вражає! Депутати обласної ради підтримали змагання й від імені голови ДОР Миколи Лукашука були вручені грамоти й цінні подарунки тим, хто працює заради розвитку спорту на Дніпропетровщині», — зазначила начальниця управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради Лілія Гиренко.

У трійку лідерів загального заліку увійшли:
І місце Покровська ТГ
II місце Слобожанська ТГ
III місце Магдалинівська ТГ

Переможець (Покровська ТГ) представлятиме Дніпропетровщину у фіналі Всеукраїнських змагань, які відбудуться 26-29 серпні цього року в Скадовську Херсонської області.

Також у спартакіаді перемогу здобули:
Волейбол - Петриківська ТГ;
Міні-футбол - Петропавлівська ТГ;
Дартс - Петропавлівська ТГ;
Настільний теніс - Слобожанська ТГ;
Гирьовий спорт - Піщанська ТГ (вагова категорія до 78 кг), Юр'ївська ТГ (вагова категорія понад 78 кг);
Шахи - Покровська ТГ;
Шашки - Покровська ТГ.