Юні бадмінтоністи із Дніпропетровщини здобули 9 медалей на чемпіонаті України

Юні бадмінтоністи із Дніпропетровщини поповнили спортивну скарбничку області 9 нагородами. На чемпіонаті України вони здобули 1 срібну і 8 бронзових медалей. Змагання проводили серед юнаків та дівчат молодше 15 років. Про це повідомили у Дніпропетровській ОДА.

Юні бадмінтоністи із Дніпропетровщини здобули 9 медалей на чемпіонаті України

«Ще підлітки, але вже призери національної першості. Наші бадмінтоністи продемонстрували клас. Гідно змагалися і в індивідуальних виступах, і в парах», – зазначив директор департаменту молоді і спорту облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

Чемпіонат України проходив у Миколаєві. Протягом чотирьох днів за комплекти нагород боролися понад 100 спортсменів із різних куточків країни. Зокрема, Києва, Львівської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Харківської областей. Збірна Дніпропетровщини була однією із найчисельніших. Регіон представляли 23 бадмінтоністи.


«Наші хлопці та дівчата великі молодці. Продемонстрували справжній  спортивний характер. Вибороли такі важливі для них медалі», – сказав директор СДЮСШОР з бадмінтону ім. Вавілова Сергій Бендін.

В одиночній категорії бронзові нагороди отримали Вадим Сапожніков та Олександр Зубарєв. У парній – Вадим Сапожніков, Денис Мальнєв, Микола Темченко. А ще – Варвара Попережай, Агата Риштовська. У змішаній парній категорії – Кароліна Баштаненко. Вона ж стала срібною призеркою змагань у парній категорії серед дівчат.