В Павлограді затримали місцевого жителя за розбійний напад на пенсіонера

Поліція Павлограда затримала місцевого жителя, який побив 60-річного чоловіка. Після нападу зловмисник заволодів ноутбуком і сумкою з документами та зник з місця злочину. Про це повідомили у прес-службі поліції у Дніпропетровській області.

В Павлограді затримали місцевого жителя за розбійний напад на пенсіонера

Поліцейські встановили, що потерпілий та нападник були знайомі. Того дня між чоловіками виник конфлікт на побутовому ґрунті. Зловмисник наніс більше десяти ударів потерпілому та відібравши його майно втік з місця вчинення злочину.

«Потерпілий детально описав прикмети нападника. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції спільно з оперативниками карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції впродовж години затримали зловмисника. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України»,- йдеться у повідомленні.

6 травня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, а саме розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану.