Завдав жінці трьох ножових поранень та втік з місця злочину: у Петропавлівці правоохоронці затримали 20-річного чоловіка

Злочин стався 2 серпня близько 5-ї години ранку в у смт. Петропавлівка Синельниківського району Дніпропетровщини. До поліції надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку виявлено господарку без ознак життя. Правоохоронці виїхали на місце злочину, опитали свідків та встановили обставини події, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Завдав жінці трьох ножових поранень та втік з місця злочину: у Петропавлівці правоохоронці затримали 20-річного чоловіка
Вони встановили, що напередодні до родини в гості прийшов племінник. Під час спілкування між господарями та 20-річним гостем виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли зловмисник залишився на одинці з потерпілою, він завдав жінці близько трьох ножових поранень, від яких остання померла на місці. Забрав мобільний телефон потерпілої та телевізор, зловмисник зник з місця вчинення злочину.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину. Під час затримання у чоловіка вилучили речі потерпілої.

20-річного зловмисника затримали та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).