Телеграм-помічник для бізнесу: підприємці області можуть отримати безкоштовні онлайн-консультації

Підприємці Дніпропетровщини можуть звертатися до телеграм-каналу «Онлайн консультації для стартапів та бізнесу». Там задавати свої питання експертам. А ще дізнаватися актуальну інформацію. Зокрема, про зміни в законодавстві. Про це повідомили у Дніпропетровській ОДА.

Телеграм-помічник для бізнесу: підприємці області можуть отримати безкоштовні онлайн-консультації
«Онлайн-помічник створений, аби допомогти малому та середньому бізнесу розвиватися. Це платформа, куди підприємці завжди можуть звернутися за фаховою підтримкою. Отримати відповіді на будь-які питання зі сфери бізнесу», – сказала начальниця відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Алла Кефель.

Звертатися до телеграм-каналу можна 24/7. А щосереди з 10:00 до 12:00 на онлайн-зв’язку експерти з різних галузей. Вони консультують за заздалегідь заявленими темами.

16 лютого обговорюватимуть питання стимулювання розвитку цифрової економіки. Найперше, зміни в оподаткуванні. Йтиметься про особливий режим оподаткування підприємств-резидентів Дія. City і доходів їхніх працівників. Зокрема гіг-спеціалістів. А ще про умови, за яких підприємець може стати резидентом Дія. City.

23 лютого ФОПам можна буде дізнатися, коли їм потрібно реєструватися платником ПДВ.

Консультації на телеграм-каналі надають експерти в області ведення бізнесу, права, оподаткування, обліку.