АТОвців запрошують приєднатися до програми менторства та втілити власні проєкти

Учасників та учасниць бойових дій в АТО запрошують приєднатися до Програми менторства «Рівний – рівному». Разом з наставником попрацювати над планами свого професійного розвитку. Або втілити власні проєкти. Про це сповістили у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

АТОвців запрошують приєднатися до програми менторства та втілити власні проєкти
«Програма менторства – чудова нагода вийти на новий професійний рівень або втілити власний соціальний проєкт. Від учасників необхідні бажання, цікаві ідеї, готовність приділяти їх втіленню мінімум кілька годин на тиждень», – зазначили в управлінні з питань учасників АТО ДніпроОДА.

Учасникам проєкту обіцяють супровід ментора, підтримку військового психолога, цікаву програму навчання та розвитку, тімбілдінг, на якому буде можливість отримати фінансування для реалізації своєї ідеї.

Проєкт триватиме до січня 2022 року. Дедлайн подачі заявок – 17 вересня. Анкета – за посиланням.

Програму менторства «Рівний — рівному» втілює громадська організація «Центр зайнятості Вільних людей» за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів. Це частина програми ООН із відновлення та розбудови миру. Партнер – Дніпропетровська ОДА.