Благодійники передали понад 500 спальників до прихистків Дніпра

Більш ніж півтисяча спальних мішків, а ще – кофти, теплі ковдри, подушки, засоби гігієни. Речі розвезуть прихистками для переселенців у Дніпрі. Гуманітарний вантаж підготував магазин «Ашан». Про це повідомили у прес-службі Дніпро ОВА.


 «Фонд допомагає військовим та постраждалим від бойових дій мирним мешканцям. Отримуємо кошти та гуманітарні вантажі від міжнародних організацій і наших підприємців. Нещодавно італійські друзі передали 9 тонн продуктів харчування. Нинішня поставка – від магазину «Ашан», – розповіла представниця благодійного фонду «Пісні, народжені в АТО» Наталія Шуліка.


Директорка харківського «Ашану» Ірина Юріна сама стала переселенкою – тиждень тому переїхала разом із родиною до Дніпра. Каже, працювала у своєму місті до останнього. Раніше було небезпечно виїжджати з Харкова через постійні обстріли. Тож ховалися із маленькою дитиною у метро. Як тільки виник «коридор» перемістилися до Дніпра.


«Колись уже жила у Дніпрі. Люблю це місто. Воно дає почуття безпеки. Хочеться працювати, щось робити корисне, бути причетним до чогось важливого. Щодня передаємо понад 100 кг гуманітарки захисникам, лікарням, переселенцям. Більшість українців тікають від війни, не встигаючи зібрати навіть найнеобхідніше. Надати їм мінімум речей та допомогти влаштувати побут – наш обов’язок», – поділилася Ірина Юріна.


Загалом із початку повномасштабної війни магазини «Ашан» Дніпра та Кривого Рогу надали гуманітарну допомогу на суму 2,9 млн грн.