Дніпропетровськгаз відновлює планові роботи з обстеження систем газопостачання

Критична інфраструктура продовжує посилено працювати у воєнний час, тож Дніпропетровськгаз відновлює планові роботи на мережах. Відновлення роботи усіх служб та планової роботи зараз необхідне для того, щоб підтримувати газорозподільну систему в належному стані, повідомляє прес-служба компанії.

Дніпропетровськгаз відновлює планові роботи з обстеження систем газопостачання
"Відсьогодні ми починаємо проводити планові роботи з обстеження ШГРП (жовтих шаф) та ГРП (цегляних будівель для регулювання тиску газу). Групи ГРП/ШРП проведуть технічний огляд, технічне обслуговування і поточний ремонт обладнання у газорегуляторних пунктах тощо. Дніпропетровськгаз просить усіх із розумінням ставитися до виконання наших обов’язків і не перешкоджати бригадам виконувати планові роботи. Усі фахівці мають теоретичну та практичну підготовку, необхідну для виконання якісного і вчасного технічного обслуговування газопроводів.  

Звертаємо увагу, що фахівці Дніпропетровськгазу пересуваються на брендованих автомобілях, мають з собою посвідчення працівника, одягнені у спецодяг з логотипом компанії, їх ви можете впізнати одразу.   
Дніпропетровськгаз цілодобово працює на «економічному» фронті, наші служби цілодобово чергують заради безпечного газопостачання у кожну домівку області, до кожного підприємства. Відповідальні та мужні газовики компанії беруть участь у ліквідації аварійних ситуацій на комунікаціях населених пунктів Дніпропетровщини. Тим самим підтримують функціонування критичної інфраструктури регіону",- йдеться у повідомленні.  

У цей час складних випробувань для всіх нас, просимо розрахуватися за послуги доставки газу – оскільки це важливий вклад в підтримку економіки та енергетичної безпеки регіону. Щоб підтримати споживачів ми домовились з платіжними сервісами скасувати комісію за оплату газу та його доставку при сплаті через онлайн-сервіси 104.ua - Особистий кабінет та мобільні додатки.