«Добрий понеділок» в Biopharma Plasmа Дніпро: до акції приєднався новий смачний і корисний партнер ТОВ «Люстдорф» (ФОТО)

19 квітня в Biopharma Plasmа Дніпро проходить традиційний для донорського центру плазми крові партнерский день підтримки донорства - «Добрий понеділок». Цього разу в плазмацентр завітав новий партнер - ТОВ «Люстдорф» - сучасна динамічна компанія - один з найбільших виробників молочної продукції в Україні - яка понад 20 років впевнено утримує високий рівень якості своєї продукції та прихильність споживачів. Про це повідомили в прес-службі Biopharma Plasmа Дніпро.

«Добрий понеділок» в Biopharma Plasmа Дніпро: до акції приєднався новий смачний і корисний партнер ТОВ «Люстдорф» (ФОТО)

В прес-службі повідомили, що керівництво компанії «Люстдорф»  без вагань відгукнулось  на пропозицію прийняти участь в «Доброму понеділку». Цей виробник добре відомий своїми смачними молочними брендами       ТМ  «Селянське», На здоров’я, Бурьонка, Весела Бурьонка, Смачно Шеф та Ідеаль Немолоко.


Коммерційний директор відділенняТОВ «Люстдорф» в м. Дніпро, Андрій Гончаренко додав, що соціальна відповідальність бізнеса повинна підтримуватись реальними справами і таким кроком стала участь ТМ «Селянська» в «Доброму понеділку» плазма центру Biopharma Plasmа Дніпро.


«Сьогодні  кожен донор отримує після донації в подарунок абсолютно новий продукт ТОВ «Люстдорф»  - супер-новинку - питну молочну кашу ТМ «Селянська», гречану, рисову, або вівсяну. Впевнений, що новий продукт, якого доречі, ще навіть немає в продажу заслужить достойну оцінку донорів  і підтримає та поповнить їх сили після донації плазми крові.

Компанія «Люстдорф» створюючи  молочну кашу ТМ «Селянська» турбувалась про зручність іі використання саме в таких випадках, коли треба швидко відновитися корисною їжею, яку не потрібно зберігати в холодильнику та не шукати де б її розігріти.

Вона стане в нагоді не тільки донорам, а й працюючим людям, школярам та студентам, як спортивна та фітнес-їжа, бо вона низькокалорійна і одночасно поживна. А також всім тим, хто прагне до здорового способу життя та збалансованого харчування.

Наша компанія та її Дніпровський філіал не тільки перші в Україні з виробництва якісних молочних продуктів, ми також стали першими в партнерстві з Biopharma Plasmа Дніпро в підтримці донорства плазми крові в Україні. Ми добре розуміємо, що соціальна відповідальність бізнеса повинна підтримуватись реальними справами і таким кроком стала участь ТМ «Селянська» в «Доброму понеділку» плазмацентру.

Висловлюємо подяку донорам плазми, завдяки яким хворі люди отримують незамінні ліки, що рятують життя дорослих та дітей. Впевнений, що це тільки початок нашої співпраці і вона стане традиційною, як і гарна традиція  «Добрих понеділків», - додав Андрій Гончаренко .


Biopharma Plasmа Дніпро виразила подяку компанії ТОВ «Люстдорф» за готовність допомагати та підтримувати донорство плазми в Україні. Зростає не тільки наша донорська родина, а й партнерська спільнота і це – наша гордість! Закликаємо вітчизняних виробників приєднуватися, самим становитися донорами та своєю продукцією висловлювати подяку та підтримку донорам плазми!

Підтримуючи донорський рух та донорство в Україні компанії-виробники, такі як «Люстдорф»,   не на словах, а на справі демонструють свою соціально відповідальну позицію і таким чином приймають участь в спасінні людей, життя яких залежить від незамінних препаратів з плазми крові  людини.


Нагадаємо про безстрокові соціальні партнерські проекти Biopharma Plasma Дніпро «Допоможи народитися дитині»  та«Допоможи онкохворій дитині», які вже  об’єднали сотні небайдужих до долі дітей. Дніпряни стали донорами плазми, з якої створюються ліки, що рятують життя.

З 5 квітня у плазма центрах України діє донорська програма «СУПЕР-БОНУС» згідно якої  донори отримують грошові бонуси за кожну 3 донацію. Ця програма спрямована на розвиток та підтримку кадрового донорства плазми.

Також зараз в BiopharmaPlasmа Дніпро триває творчий конкус на тему донорства «МИТЕЦЬ ДО СЕРДЕЦЬ» в якому можуть прийняти участь всі бажаючі дорослі і діти. Мета конкурсу - привернули увагу тисяч людей до теми донорства та змусили багатьох замислитись над тим, що саме від твого рішення допомогти та всього 1,5 годин твого часу іноді залежить життя твоїх близьких, чи тебе самого. Адже ліки з плазми не мають синтетичних аналогів.

Чекаємо донорів плазми на нашому традиційному «Доброму понеділку» 19 квітня, та щодня за адресою:

Biopharma Plasma Дніпро

м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17

ПН-СБ – 8:00 -16:00

Телефони для запису та довідок: 067 155 4828, 063 528 6336