Донорів Biopharma Plasma Дніпро пригостили смачною піцою від «ECO&PIZZA» (ФОТО)

24 травня в Biopharma Plasma Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми партнерський день підтримки донорства «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Цього разу в плазмацентр знов завітав партнер «ECO&PIZZA» - компанія, що добре відома своїми екологічними ініціативами та пропагандою здорового способу життя. «ECO&PIZZA» вдруге пригостила донорів смачною піцою, висловлюючи їм свою підтримку та вдячність. Про це розповіла керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

«Сьогодні традиційно в плазмацентрі проходить «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Вдруге ми пригощаємо донорів смачною піццею від «ECO&PIZZA», засновником якої є – Сергій Усатий, який теж став нашим донором, доречі разом з дружиною», - розповіла Ірина Кільчинська.

Деякі донори Biopharma Plasma Дніпро, які вперше потрапили на акцію, були приємно здивовані. Вони поділилися враженнями від ініціативи плазмацентру.

Анастасія, студентка, донор плазми Biopharma Plasma розповіла, чому приєдналась до донорського руху. 

«Коли я була немовлям, нам з братом була необхідна плазма. Тому вирішила повернути ту добру справу, яка була зроблена по відношенню до нас. Після того, як виповнилось 18 років – приєдналась до донорського руху і відтепер регулярно здаю. Сьогодні в Biopharma Plasma Дніпро моя третя донація. Сюди мене привела подруга, яка є постійним донором», - розповіла вона.

При цьому Анастасія додала, що вперше потрапила на акцію «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК»: «Сьогодні усіх донорів пригощали смачною піцею. Це дуже приємно і неочікувано. Коли бізнес підтримує донорство – це насправді дуже класно!».


Дмитро, донор плазми вперше потрапив на «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК», на його рахунку вже 20 донацій.

«Більше одного року я донор плазми в Biopharma Plasma Дніпро. На моєму рахунку вже 20 донацій. Вперше мене привела в плазмацентр моя дівчина. Після донацій добре себе почуваю і дуже радий, що цим займаюсь, тим самим роблю добру справу. На «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» потрапив вперше і випадково, зазвичай здавав плазму в інші дні тижня. Тому був приємно здивований. Це дуже крута акція», - говорить він.

Представник MonoBank Владислав поділився, що до плазмацентру приїхав по роботі, але користуючись нагодою приєднався до донорства: «Сьогодні в Biopharma Plasma Дніпро моя перша донація». 

Владислав зазначив, що ініціатива, яка проходить по понеділках - досить несподівана і приємна, бо перед донацією він вдома легко поснідав, тож другий сніданок корисною піцею, доречі з бездріжжевого тіста, – саме те, що треба:

«Був приємно здивований, зазвичай це всього лише чай з печивом до донації. А сьогодні ще й піца після неї».

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.


Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів, з якої виробляються незамінні ліки, що рятують життя людей.

Наразі BiopharmaPlasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, які готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».