Досвід Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» буде трансформовано й на інші територіальні громади області, - Анатолій Коломоєць

2 вересня у Слобожанському на території КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома»» відбулося виїзне засідання комісії з питань науки, освіти, соціальної політики та праці Дніпропетровської облради. В ході роботи визначено основні напрямки розвитку Центру та соціального захисту дітей в Дніпропетровській області. Також депутати облради вручили дітям творчі та розвиваючі подарунки.

Досвід Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» буде трансформовано й на інші територіальні громади області, - Анатолій Коломоєць
Про це стало відомо на місці події.

Голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, соціальної політики та праці Дніпропетровської облради Анатолій Коломоєць зазначив – робота обласної влади спрямована на соціальний захист дітей регіону:

«Сьогодні ми відвідали «Центр соціальної підтримки «Добре вдома»», в якому необхідну допомогу отримують діти та батьки, що опинилися у складному становищі. Ми, як депутати облради, будемо підтримувати його діяльність, щоб люди відчували себе комфортно в нашому регіоні та були захищені соціально», - зазначив Анатолій Коломоєць.

Голова постійної комісії обласної ради зазначив, що фінансування Центру здійснюється в повному обсязі:

«Фінансуванням заклад в цьому році забезпечений на 100%. Що стосується наступного року, якщо потрібна буде наша допомога, візьмемося за вирішення питання. Досвід Центру «Добре вдома» ми будемо трансформувати й на інші територіальні громади області», - резюмував Анатолій Коломоєць.

Довідка. КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» Дніпропетровської обласної ради» розташований за адресою: смт. Слобожанське, вул. В. Сухомлинського, 66.

КЗ «Центр соціальної підтримки «Добре вдома» - це інноваційний соціальний заклад. Тут надається комплекс послуг, які були розроблені з урахуванням потреб населення, загального аналізу ситуації в сфері захисту дітей.

Головна мета Центру – захист прав дітей та підтримка сімей в складних життєвих обставинах, попередження соціального сирітства через допомогу та підтримку сім'ям, допомога сім'ям, в яких є діти з інвалідністю, реабілітація дітей та робота з кризовими сім'ями.