ДТЕК відкриває нову технологічну кімнату в Дніпрі

У Дніпрі відкрилася нова технологічна кімната для співробітників ДТЕК. Цей проект команда Innovation DTEK реалізує разом із ДТЕК Дніпровські електромережі.Про це повідомили в прес-службі компанії.

ДТЕК відкриває нову технологічну кімнату в Дніпрі
Команда Innovation DTEK продовжує робити нові технології ближче до співробітників ДТЕК. Один зі способів – фізичний простір, де представлені інноваційні технології. Технологічна кімната – це демонстраційно-експериментальний майданчик, на базі якого кожен співробітник ДТЕК може познайомитися й протестувати нові технології світового рівня, які впроваджують в бізнес ДТЕК.

«Нова технологічна кімната в Дніпрі дасть можливість на практиці показати, як нові експоненціальні й проривні технології, які ми використовуємо в пілотних проєктах та впроваджуємо в бізнес, допомагають зробити компанію ближче до досягнення Цілей сталого розвитку та декарбонізації, а процеси – безпечніше, екологічніше та ефективніше», – прокоментував директор з інновацій ДТЕК Емануеле Вольпе.

У компанії розповіли, що в технологічній кімнаті передбачені регулярні воркшопи та зустрічі однодумців, які цікавляться технологіями.

«Ми дуже раді відкриттю технологічної кімнати саме в Дніпрі. Упевнений, що подібна демонстрація найпередових технологій стане додатковим стимулом для співробітників та допоможе у генерації нових яскравих й креативних ідей, які поліпшать наш сервіс для клієнтів», – зазначив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Урочисте відкриття супроводжувалося практичними воркшопами по 3D сканування, 3D друку, безпілотної техніки (дронам) та XR (AR / VR / MR) технологіям.