«EU&UA_together»: мешканців Дніпропетровщини запрошують долучитися до міжнародного флешмобу до Дня Європи

Стартував міжнародний онлайн-флешмоб «EU&UA_together». Його організували до Дня Європи. Долучитися запрошують мешканців області. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«EU&UA_together»: мешканців Дніпропетровщини запрошують долучитися до міжнародного флешмобу до Дня Європи

«Запрошуємо долучитися до флешмобу мешканців Дніпропетровщини. Тих, хто залишився в Україні, і тих, хто тимчасово виїхав до інших країн. Розповісти про волонтерів, небайдужих мешканців Європи та світу. Усіх, хто допомагає налагодити життя у нових умовах», – розповіла директорка обласного Центру позашкільної освіти Юлія Скляр.

Вона додала – можна розповідати і про міжнародну діяльність різних країн. А ще роботу організацій, які популяризують європейські цінності.

Щоб долучитися до флешмобу, потрібно до 22 травня розмістити відео, текстові або художні матеріали на своїх сторінках у Facebook чи Instagram. Можна зняти відео-історію, зробити фото, намалювати картину, написати листа чи пост. Та додавати до публікацій  хештег #kzpo_cpo_dor_EU_UA_together.

Якщо немає можливості викласти матеріали у соцмережах – надсилати їх на електронну пошту: kzpo_cpo_dor@ukr.net. Більше – тут.

День Європи в Україні відзначатимуть 21 травня. У школах, вишах та закладах позашкільної освіти Дніпропетровщини пройдуть вікторини, виховні години, конкурси есе.