Газовики Дніпропетровщини провели освітній івент для учнів Покровського ліцею №9 (ФОТО)


Дніпропетровська філія «Газмережі» продовжує проводити традиційні виїзні зустрічі з наймолодшими споживачами природного газу. Уроки газовиків спрямовані на підвищення обізнаності дітей щодо питань газової безпеки. Цього разу фахівці компанії відвідали учнів, що навчаються у м. Покров.








Сертифікований тренер газорозподільної компанії області Сергій Волокітін розповів школярам про природний газ: як він доходить до їхніх осель, можливі небезпеки при користуванні газом та дії у разі витоку. Діти повторили правила користуватися газовими приладами у побуті, а також згадали куди дзвонити у разі надзвичайних ситуацій.






Заняття проходило в інтерактивному форматі: школярі уважно слухали, активно задавали запитання, а потім продемонстрували чудові знання, відповідаючи на завдання “газового кросворду”.




Після теорії спеціалісти провели майстер-клас, на якому показали засоби індивідуального захисту, які використовують у загазованих приміщеннях, та допомогли дітям приміряти їх на себе.






«Під час наших виїзних уроків ми маємо позитивний відгук від школярів та вчителів, адже завжди намагаємося доносити важливі правила в цікавій формі. Завдяки інтерактивному підходу, уроки викликають у дітей справжній інтерес. Після закінчення майстер-класів отримуємо від керівництва шкіл подяки та запрошення на черговий захід», — розповів Сергій Волокітін, сертифікований тренер компанії.






На уроці учні здобули не лише корисні знання, але й заряд енергії, заохочувальні подарунки та натхнення дбати про власну безпеку.