Культурний фронт в дії: артисти влаштували концерт під відкритим небом для військовослужбовців

Підтримати бойовий дух захисників українською піснею взялися артисти Дніпропетровського академічного театру опери та балету. Із концертом трупа приїхала до однієї з військових частин нашої області. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради.

Культурний фронт в дії: артисти влаштували концерт під відкритим небом для військовослужбовців
«В програмі було 13 номерів. Виконали Гімн та Молитву за Україну, народні та українські пісні, а також найпопулярніші із наших вистав. Ми бачили, як піднімався бойовий дух наших хлопців та дівчат із кожним виконаним номером. Для нас бачити їхні посмішки – найбільша подяка за свою працю. Пишаймось захисниками й робимо все, аби підтримати їх», – сказав директор оперного театру Костянтин Пінчук.

Концерт відбувся у польових умовах. Участь у ньому взяли 30 хористів та 10 солістів опери. Послухати українські пісні в їхньому виконанні змогли зо півтори сотні військовиків.


IMG_20220415_165252_003.JPG

«Український народ згуртувався як ніколи раніше. Кожен зараз знаходиться на своєму фронті: ми – на передовій, медики – в лікарнях, панотці допомагають молитвою, а артисти – словом. Дуже вдячний артистам за їхню підтримку, неймовірно гарні номери і ту теплоту, яку вони змогли нам подарувати», – сказав військовослужбовець Володимир.

Артисти Оперного театру планують продовжувати поїздки до військових частин Дніпропетровщини.