Майстер-класи від освітян з плетіння маскувальних кікімор

На базі однієї з дніпровських шкіл освітяни вчать охочих плетіння кікімор. Днями їм надійшло замовлення від волонтерів – сплести сто штук для наших захисників. Про це повідомляють у прес-службі мерії Дніпра.

Майстер-класи від освітян з плетіння маскувальних кікімор
За словами в. о. директора школи Ольги Моргун, це дуже кропітка робота, яка потребує неабиякої майстерності. 
IMG_20220330_171115_644.jpg
«Маємо досвід роботи, можемо це розповісти та показати нашим колегам. Сьогодні ми зібрали на базі нашої школи педагогів, я сказала: це ціла армія освітян. До цього заходу приєднуються і дитячі садки, і школи, приходять люди, які не можуть сидіти без діла. А ми ставимо собі за мету навчити, показати та допомогти», – зазначила Ольга Моргун. 
IMG_20220330_171121_816.jpg
Оксана Валеріївна залюбки долучилась до майстер-класу. Вона розказує, що вони з колегами теж долучились до плетіння кікімор і зробили вже не одну. А сюди прийшли, аби отримати нові навички та знання. 
IMG_20220330_171117_339.jpg
«Це великий внесок всіх людей, які пришвидшують наш шлях до перемоги. Саме на цьому майстер-класі є велика кількість різних видів маскувальних кікімор. Ми володіємо майстерністю плетіння одного виду, але потрібно знати й інші. Ну і, звичайно, хочеться отримати знання, щоб зробити ще більше різноманітних кікімор», – додала вчителька дніпровської школи Оксана Негрєєва.