Мер Новомосковська звернувся до мам, які під гул сирен неквапливо прогулюються з дітьми містом

Ситуація у Новомосковську залишається контрольованою: працює бізнес, усі комунальні підприємства та курсує громадський транспорт, графік руху якого збільшено. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Сергій Рєзніков. Та він вкотре звернув увагу містян на важливість дотримання правил безпеки під час сигналу повітряної тривоги.

Мер Новомосковська звернувся до мам, які під гул сирен неквапливо прогулюються з дітьми містом
«Новомосковськ за останню добу не постраждав, ситуація в місті стабільна й контрольована. Але не нехтуйте правилами безпеки під час сигналів тривоги. Через таку легковажність у Криворізькому районі загинув чоловік, який під час обстрілу перебував на відкритій території. У Новомосковську під час тривоги мами неквапливо прогулюються з дітьми, знаючи, що окупанти гатять ракетами з низьким рівнем точності – це не дуже розумно», - написав Сергій Рєзніков.

Він також додав, що у Новомосковськ повертається все більше жителів, які на початку війни виїхали в західному напрямку: «Впевненість у нашій перемозі й віра в ЗСУ зростає. Яскравий показник – уже третій день поспіль з Польщі в'їжджає більше людей, аніж виїжджає».